* Op dit moment nemen we geen nieuwe patiënten aan

Op dit moment zijn we op zoek naar een nieuwe collega tandarts. Binnenkort zullen we versterkt worden door een tandarts in opleiding.

* In de zomer zijn wij in de weken 32 & 33 ( 3 augustus tot en met 16 augustus 2019) gesloten. Op 1 augustus zijn wij vanaf 13.00 uur telefonisch niet meer bereikbaar tot en met 17 augustus 8.00 uur.

* Verwachte parkeerproblematiek

Binnenkort wordt de Croonenburgh opnieuw bestraat. Dit betekent dat Hogerbrug & Kloth Tandartsen lastiger bereikbaar is met de auto en dat er minder parkeerplaatsen beschikbaar zijn rondom de praktijk.

Ons advies is indien mogelijk met de fiets te komen. Mocht u toch met de auto willen komen dan kunnen de auto’s geparkeerd worden op de parkeerplaatsen bij de praktijk, 6 aan de Koninginnenweg en 2 aan de Croonenburgh. Ook is er ruimte in de Graaf van Egmondstraat en de Margrietstraat.

Op de website gemeentehw.nl kunt u meer informatie vinden.

* Nieuwe collega

Sinds januari 2019 is Annegreet Hollemans bij ons in dienst. Zij is preventie-assistente en zal ons onder andere ondersteunen bij preventieve handelingen en om de mondhygiëne van onze patiënten optimaal te krijgen. Daarnaast biedt zij ondersteuning aan de tandartsen op het gebied van de voorbereiding, de uitvoering en de afronding van de patiëntenbehandeling.