Onze praktijk is (telefonisch) gesloten op de volgende dagen in 2024:

9 & 10 mei

 Wachtlijst:

Wij nemen geen nieuwe patiënten aan. Er is geen wachtlijst op dit moment.

Nieuwe collega’s

Sinds 1 september is Vita Monster bij ons in dienst gekomen. Zij is in het verleden assistente geweest in verschillende orthodontie praktijken. Zij zal bij ons in het nieuwe jaar als preventie assistente aan het werk gaan. Hieronder stelt zij zich voor.

Mijn naam is Vita Monster en ik ben 34 jaar oud.
Samen met mijn man Chris hebben wij een dochter Vajèn van 5 jaar oud en 2 honden.
In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, familie en vrienden.
Ik houd van gezelligheid, de natuur, dieren en reizen.
Mijn hobby’s zijn wandelen, sporten en ben ik graag creatief bezig.

Sinds 2009 ben ik werkzaam geweest in verschillende orthodontie praktijken.
Ik ben sinds september werkzaam in de praktijk van Hogerbrug en Kloth en ga ik een nieuwe uitdaging aan als preventie assistente.

 

Sinds 1 oktober is ook Juliëtte Jonas werkzaam in onze praktijk. Zij is net afgestudeerd als mondhygiënist. Hieronder stelt ze zich voor.

Sinds kort ben ik met enthousiasme werkzaam in praktijk Hogerbrug & Kloth.Ik ben in 2018 afgestudeerd als tandartsassistent. Met een groeiende passie voor mondgezondheid besloot ik verder te studeren. Ik ben in juli 2023 afgestudeerd en sindsdien mag ik mijzelf met trots mondhygiënist noemen. Naast mijn opleiding heeft mijn weekendwerk in tandartspraktijken mijn ervaring in het vak verrijkt. Het opbouwen an een vertrouwensband met patiënten en gezamenlijk naar het gewenste resultaat toewerken, staat voor mij centraal. Buiten het werk geniet ik van activiteiten met mijn vrienden, sport en ontdek ik graag nieuwe bestemmingen door te reizen.

Veranderingen declaratiesysteem CZ en OHRA

Sinds kort hebben de zorgverzekeringen CZ en OHRA een wijziging doorgevoerd in de declaratiesystematiek.

Voor patiënten, zonder aanvullende tandartsverzekering, is het voor ons niet meer mogelijk om de declaratie rechtstreeks bij deze zorgverzekeraars in te dienen.

Graag melden aan de balie-assistente wanneer u geen aanvullende tandartsverzekering heeft, wij zullen de factuur dan direct na de behandeling uitdraaien en deze kan, indien mogelijk, ook direct voldaan worden.